Job hos Titan Nedbrydning A/S

Titan Nedbrydning A/S søger medarbejdere til nedbrydnings- og saneringsopgaver.

Praktisk erfaring: Erfaring med bygge- og anlægsarbejde eller maskinarbejde. (tunge/store maskiner som eskavator og Manitou

Kørekort: B-kørekort er fordel

Sprogfærdigheder: Dansk eller engelsk

Personlige/sociale kompetencer: Vi forventer, at du er høflig, imødekommende, åben, tillidsfuld og har god energi. Du skal kende de sociale spilleregler ift at være en god kollega. Og så skal du være fleksibel ift. at arbejde flere timer i travle perioder.

Arbejdsmiljøpolitik:

Titan Nedbrydning A/S er en flerkulturel virksomhed og skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdere kan virke i sikre og sunde rammer, og hvor arbejdsmiljøet vurderes positivt af medarbejdere og myndigheder. Alle i Titan Nedbrydning A/S er forpligtet til at medvirke til et godt arbejdsmiljø ved at tage ansvar for sig selv og andre gennem et positivt engagement.

Det er vores politik

  • at overholde gældende arbejdsmiljølovgivning
  • at efteruddanne medarbejdere løbende og sørge for effektiv oplæring og instruktion tilpasset de ansattes behov
  • at revidere virksomhedens APV hvert 3. år
  • at kontrollere at arbejdsforholdene er fuldt forsvarlige gennem daglig opfølgning, jævnlige runderinger og intern audit
  • at skabe engagement og forståelse for arbejdsmiljøarbejdet
  • at arbejde for løbende arbejdsmiljøforbedringer
  • at opsætte nye delmål årligt

Medarbejderpolitik

Vores timelønnede medarbejdere er både danske- og udenlandske medarbejdere og fælles for dem alle er, at de er ansat direkte ved Titan Nedbrydning A/S og ligeledes er alle ansat under Bygge- og anlægsoverenskomsten mellem Dansk Byggeri og 3F. Vi er i Titan Nedbrydning A/S i løbende dialog med overenskomstparterne for at sikre, at de gældende ansættelses- og aflønningsforhold altid overholdes.

Arbejdet omfatter: Fysisk arbejde. Arbejdet kan bestå af nedbrydning af skillevægge, gulve og lofter, vinduer, døre, sanitet, ventilation mm. Arbejdet udføres manuelt hhv. med elektrisk værktøj eller maskiner i det omfang, at det er muligt.

Arbejdet svarer til fuld tid, 37 timer om ugen, men kan i travle perioder være mere. Der aflønnes naturligvis herefter.