Job hos Titan Nedbrydning A/S

Dygtig og engageret beregner til vores hovedkontor i Aalborg

Vi søger en erfaren beregner med gode kommunikationsevner til vores beregnerteam. Du bliver en del af et fagligt, dygtigt beregnerteam. Med en systematisk arbejdsform evner du at strukturere store komplicerede tilbud og ved, hvad der skal til for at vinde opgaver i markedet. Du er positiv og skaber en god stemning omkring dig.

 

Titan Nedbrydning A/S søger medarbejdere til nedbrydnings- og saneringsopgaver.

Praktisk erfaring: Erfaring med bygge- og anlægsarbejde eller maskinarbejde. (tunge/store maskiner som eskavator og Manitou

Kørekort: B-kørekort er fordel

Sprogfærdigheder: Dansk eller engelsk

Personlige/sociale kompetencer: Vi forventer, at du er høflig, imødekommende, åben, tillidsfuld og har god energi. Du skal kende de sociale spilleregler ift at være en god kollega. Og så skal du være fleksibel ift. at arbejde flere timer i travle perioder.

Arbejdsmiljøpolitik:

Titan Nedbrydning A/S er en flerkulturel virksomhed og skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdere kan virke i sikre og sunde rammer, og hvor arbejdsmiljøet vurderes positivt af medarbejdere og myndigheder. Alle i Titan Nedbrydning A/S er forpligtet til at medvirke til et godt arbejdsmiljø ved at tage ansvar for sig selv og andre gennem et positivt engagement.

Det er vores politik

  • at overholde gældende arbejdsmiljølovgivning
  • at efteruddanne medarbejdere løbende og sørge for effektiv oplæring og instruktion tilpasset de ansattes behov
  • at revidere virksomhedens APV hvert 3. år
  • at kontrollere at arbejdsforholdene er fuldt forsvarlige gennem daglig opfølgning, jævnlige runderinger og intern audit
  • at skabe engagement og forståelse for arbejdsmiljøarbejdet
  • at arbejde for løbende arbejdsmiljøforbedringer
  • at opsætte nye delmål årligt

Medarbejderpolitik

Vores timelønnede medarbejdere er både danske- og udenlandske medarbejdere og fælles for dem alle er, at de er ansat direkte ved Titan Nedbrydning A/S og ligeledes er alle ansat under Bygge- og anlægsoverenskomsten mellem Dansk Byggeri og 3F. Vi er i Titan Nedbrydning A/S i løbende dialog med overenskomstparterne for at sikre, at de gældende ansættelses- og aflønningsforhold altid overholdes.

Arbejdet omfatter: Fysisk arbejde. Arbejdet kan bestå af nedbrydning af skillevægge, gulve og lofter, vinduer, døre, sanitet, ventilation mm. Arbejdet udføres manuelt hhv. med elektrisk værktøj eller maskiner i det omfang, at det er muligt.

Arbejdet svarer til fuld tid, 37 timer om ugen, men kan i travle perioder være mere. Der aflønnes naturligvis herefter.