Om Titan Nedbrydning A/S

Titan Nedbrydning A/S arbejder landsdækkende med bæredygtig nedbrydning og miljøsanering med hovedsæde på Nålemagervej i Aalborg. Titan Nedbrydning A/S er medlem af DI Dansk Byggeri.

Det professionelle samarbejde
Titan Nedbrydning A/S har mange års erfaring inden for alle former for nedbrydning. Den lokale projektledelse med fast tilknyttede medarbejdere varetager projekterne på Sjælland, i Jylland og på Fyn. Titan Nedbrydning A/S stiler efter at levere den højeste kvalitet mht. at rådgive om- og håndtere alle processer fra den indledende screening af projektet til bortskaffelse af affaldet.

Bæredygtig nedbrydning
Titan Nedbrydning A/S er midt i en grøn omstillingsproces, der skal forene vækst med bæredygtighed. Byggematerialer som træ, vinduer og mursten skal genbruges og ikke håndteres som affald og knuses for genanvendelse. Derfor arbejder vi i partnerskaber med bl.a. arkitekter, bygherrer og myndigheder om løsninger til gavn for beboere i lokalområdet og klimaet.

Mission
Titan Nedbrydning A/S

  • anvender aktivt processer omkring kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, hvilket giver sikkerhed og tryghed for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
  • kan garantere, at vores kunder altid kan forvente et professionelt samarbejde, der bygger på åbenhed, dialog og gennemsigtighed, hvor regler og ord overholdes.
  • kan love vores kunder professionel ekspertviden og udførelse af vores kerneopgave lige fra tilbudsgivning til aflevering af opgaven.

Vision
Titan Nedbrydning A/S

  • vil være synlig og anerkendt som de bedste i Danmark til at håndtere bæredygtig nedbrydning og miljøsanering af højest faglig kvalitet, til de mest konkurrencedygtige priser og under hensyntagen til alle gældende love og regler på området.
  • vil udnytte sin faglighed og handlekraft til at øge genbrug af udvalgte byggematerialer, så de ikke håndteres som affald og knuses for genanvendelse.
  • vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel vægtes højt.