Om Titan Nedbrydning A/S

Titan Nedbrydning A/S arbejder landsdækkende med bæredygtig nedbrydning og miljøsanering med hovedsæde på Assensvej i Aalborg og et afdelingskontor i København. AAA- Diplom (Højeste kreditværdighed) er igen i 2020 tildelt virksomheden, der har 70 fuldtidsansatte. Titan Nedbrydning A/S er medlem af Dansk Byggeri.

Det professionelle samarbejde
Titan Nedbrydning A/S har mange års erfaring inden for alle former for nedbrydning. Den lokale projektledelse med fast tilknyttede medarbejdere varetager projekterne på Sjælland, i Jylland og på Fyn. Titan Nedbrydning A/S stiler efter at levere den højeste kvalitet mht. at rådgive om- og håndtere alle processer fra den indledende screening af projektet til bortskaffelse af affaldet.

Bæredygtig nedbrydning
Titan Nedbrydning A/S er midt i en grøn omstillingsproces, der skal forene vækst med bæredygtighed. Byggematerialer som træ, vinduer og mursten skal genbruges og ikke håndteres som affald og knuses for genanvendelse. Derfor arbejder vi i partnerskaber med bl.a. arkitekter, bygherrer og myndigheder om løsninger til gavn for beboere i lokalområdet og klimaet.

Mission
Titan Nedbrydning A/S rydder vejen for bæredygtige byer og lokalsamfund. Det gør vi ved at:

  • tilbyde samarbejde om bedre udnyttelse af ressourcer fra nedbrydning.
  • værne om miljø og arbejdsmiljø.
  • samarbejde med udgangspunkt i åbenhed, dialog og gennemsigtighed.

Vision
Titan Nedbrydning A/S

  • vil være synlige- og anerkendt som de bedste i Danmark til at håndtere bæredygtig nedbrydning og miljøsanering af højest faglig kvalitet, til de mest konkurrencedygtige priser, under hensyntagen til alle gældende love og regler på området.
  • vil udnytte sin faglighed og handlekraft til at øge genbrug af udvalgte byggematerialer, så de ikke håndteres som affald og knuses for genanvendelse.