Udtalelser

Projekt: Nyropsgade 39-43 i København

Udviklingschef: Flemming Damborg fra HK Byg Entreprise A/S

”I er rimeligt professionelle på den måde, I griber sagerne an på og finder løsninger. Jeg kan godt lide, I har byggeledelse på pladsen; det giver god planlægning, og det sparer mig for en masse tid. Kommunikationen med Rasmus, der var projektleder på opgaven og hans chef Thomas virkede fint”.

Flemming har været godt tilfreds og håber på mere samarbejde med TITAN, og så vil han gerne se på, hvordan vi begrænser støv endnu mere; det er noget arbejdstilsynet har et stigende fokus på.

 

HMC A/S - Entreprenør- og murerfirma med brede kompetencer og national rækkevidde.

Udtalelse: Carsten Nielsen er byggeleder hos HMC. Carsten har kun rosende ord tilovers for TITANs indsats på Strubjergvej i Nørresundby, og det gælder både nedbrydning, miljøsanering og oprydning. Jeres entrepriseleder har været god til at følge op, og aftalerne bliver overholdt til trods for en stram tidsplan. I har nogle søde og rare folk, og så har I en sjakbajs på pladsen, så kommunikationen er i orden. Pladsen har været trang, og det har indimellem givet lidt støv, men AT, som har været på pladsen, fandt at alt var, som det skulle være. Både bygherre og rådgiver har osgå været godt tilfredse. Senere skal vi lave en etape mere og regner med at tage fat i Jer.

 

logo-2021

Projekt: Psykiatrisk hospital i Randers

Projektchef: Martin Jensen fra Bytømreren i Århus

Det gik fandme godt; I er meget professionelle; I er gode. På vores mandagsmøder samler jeg formænd og andre, som er tæt på produktionen til en gennemgang af ugen, der er gået og praktisk planlægning af ugen, vi står foran. Her har I en rigtig god formand (Sebastian). Han har godt fat på styringen og sørger for  at samle op på mangler og på tidsplanen i det hele taget. Sebastian er heller ikke bange for give en hånd med, hvis det er os selv, der står i en klemme; den slags vender begge veje; det er godt samarbejde. Det er også derfor, vi har valgt Jer til vores næste opgave.

 

NCC Logo

Projekt: Mølleparken, Frederikshavn

Projektchef: Daniel Hoffmann Kusk fra NCC Danmark A/S, Building Vest

Jeg er overordnet tilfreds; Jeres arbejde bærer præg af, at I har styr på arbejdsmiljøet, og så kan jeg godt lide, at I rykker igennem, når vi har tidspres. For os er det vigtigt, at I har en dygtig og styrende formand på pladsen, og det fik vi i Alex; desværre brækkede han foden mod slutningen af nedbrydningen. Jeg synes I er udviklingsorienterede, når det gælder cirkulær økonomi; det lægger man mærke til. I er seriøse med fokus på CO2 besparelser. Vi har i det hele taget et godt samarbejde med Titan.

 

Projekt: Skallerupparken, Aalborg

Projektleder og fagchef Mads Undall-Behrend fra Enemærke & Petersen a/s

“Samarbejdet går fint; stille og roligt uden langhårede diskussioner. I passer Jer selv og løser opgaverne. Enemærke & Petersen er meget bevidste om værdien af samarbejde og inddragende kommunikation med håndværkerne. Og her har jeg en god og ligefrem dialog med Morten (projektleder), og vores folk har en god kommunikation med Jeres rumænske formand Dragos, siger Mads. Der har været en del ekstra opgaver bl.a. pga. skimmelsvamp; det bliver selvfølgelig til ekstraregninger, men I er gode til at ramme skiven”.

 

Projekt: Jyllandsgade 30, Aalborg

Projektchef Tonny Wulff fra Krogh Arkitektur A/S

“Jeg har samarbejdet med TITAN ved flere lejligheder; det har altid fungeret fint. Vi drøfter tingene i fællesskab, også når det uforudsete opstår. Her spiller de med åbne kort; jeg synes troværdigheden er god”.

 

Projekt: Lindholm Brygge i Nørresundby (DGNB)

Projekt-og byggeleder Rasmus Sørensen fra A. Enggaard A/S

 • ”Jeg synes vi har haft et fornuftigt samarbejde og den løbende koordinering har fungeret godt og i en god tone – Dette både hvad angår tid, kvalitet og økonomi”.
 • ”Der har under vejs været flere uforudsete opgaver hvor Titan har vist fleksibilitet og hurtigt har kunne springe på opgaven”.
 • ”På et DGNB-projekt som dette er det vigtigt med en god dokumentation for det udførte arbejde. Det område har Titan haft rigtig godt styr på”.

 

Projekt: Sanistål Aalborg

Projektleder Peter Andersen, TL Byg A/S

 • “Samarbejdet fungerer fint. Jeres folk især projektleder og formand var gode til at sikre fremdrift, og at tidsplanen blev overholdt.
 • Uventet stødte vi på forurenede granitskærver rundt om bygningen, men her hjalp Titan Nedbrydning med de nødvendige miljøprøver”.
 • “Vores eksterne arbejdsmiljøkonsulent bemærkede ifm. sin rundering, at der var pænt og rent på byggepladsen, og at det i sig selv var en væsentlig årsag til, at det var et godt sted at være for håndværkerne”.
 • “Vi har samarbejdet med Titan ved flere lejligheder; det vil vi gerne fortsætte med”.

 

Projekt: Kennedy Arkaden i Aalborg

Tømrermester Thomas Mortensen, Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS

 • “Det er ok; der er ikke noget at klage over. I har nogle flittige folk, og jeg kan godt lide at arbejde sammen med Titan; det er ikke første gang”.
 • “Der opstår altid noget uforudset undervejs; men I står ikke med hånden fremme; det er begge veje, og det er fair”.
 • “Det er en kompliceret omforandring, og det udfordrer kommunikationen, når alle skal kende detaljerne; men her har I en god projektleder og en god formand”.

 


Projekt: Albertslund Boligselskab
Byggelederchef, Johnny Nors, Arkitema Architects

 • ”Helt forrygende, godt samarbejde. Jeres projektleder og medarbejdere er imødekommende, fleksible og løsningsorienterede – de får tingene til at glide”.
 • ”det er dygtige og gode folk I har”
 • ”I er gode til at overholde tidsplaner – og vi er gode til at snakke sammen. Det er udefrakommende faktorer, hvis tidsplanen ikke overholdes.”
 • ”Der er en god kommunikation, både til projektledere og øvrige medarbejdere – det er et fint, transparent forhold vi har til jer.” – ”Jeres projektstyring kan ikke være bedre”


Projekt: Skallerupparken
Byggeleder, Hans Henrik Løgkær ved Løgten Murer og Entreprenør A/S

 • ”Det, der karakteriserer vores samarbejde med Titan Nedbrydning A/S er, ”at det er et samarbejde”. Der er en gensidig forståelse, der er tillid i vores samarbejde – og det er vigtig for mig”.
 • ”Titan Nedbrydning A/S overholder de aftaler, der er lavet og der gives begrundede svar, hvis der er ændringer i forhold til det aftalte”
 • ”Troværdige, det er I både i forhold til omfang, økonomi og tid – I er aldrig på bagkant”.


Projekt: Højstrup Have
Sagsansvarlig, Nicolai Mehl, Hansson og Knudsen A/S

 • ”Jeg vil beskrive vores samarbejde som værende rigtigt fornuftigt, der er en god dialog, en god tone – og en professionel tilgang til tingene”
 • ”Arbejdet, der bliver leveret, er godt – I har været færdige til den aftalte tid- også med oprydning.”
 • ”Projektstyringen har været god – godt at I har været dagligt tilstede – og I er gode til at være på forkant, og informere om det følgende arbejde.”
 • ”Der har været en fin dokumentation, tingene er afleveret som aftalt.”
 • ”Håndteringen af sikkerhed og arbejdsmiljø er god. Det bliver taget seriøst – og der bliver gjort opmærksomt på det, der ikke er i orden. – Ligesådan, er de ting I selv står for også i orden.”


Projekt: Dammene, Brøndby
Projektchef, Rasmus Dahlgren, Anker Hansen og Co. A/S

 • ”Det er et positivt samarbejde. I er struktureret i forhold til branchen, I har styr på det I laver – og det er veldokumenteret”.
 • ”Håndteringen og dialogen omkring ekstraarbejder er god, I fremsender hurtigt krav om efterbetaling – og det er veldokumenteret.”
 • ”I skal fastholde det, at I overholder tidsplaner og arbejder meget struktureret.”


Projekt, Boligforeningen, Risskov
Projektleder, Klaus Nymann Mikkelsen, Egil Rasmussen A/S

 • ”Vi har et godt samarbejde, det er meget tillidsfuldt samarbejde, både med medarbejdere på pladsen, samt med projektlederen. Vores samarbejde er præget af, at vi hjælper hinanden, arbejder efter fælles mål – og lytter på hinanden.”
 • ”Det arbejde, der bliver ydet, lever op til de forventninger der omkring kvalitet og pris, og sådan er det hver gang.”
 • ”Jeres håndtering af sikkerhed og arbejdsmiljø fungerer godt, jeres formand kender til reglerne, og har været god, når arbejdstilsynet har været der. Han er også god til at sige fra, hvis han vurderer/ved, at noget ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt.”
 • ”Fasthold den måde, I kører jeres virksomhed på – jeg er glad for vores samarbejde, og i høj grad samarbejdet med jeres projektleder, der altid møder én med et godt humør – der er en god ”sjagon” i mellem os, det kan jeg godt lide. Vi kan stole på hinanden. ”