I Titan Nedbrydning A/S er vi glade for vores medarbejdere – de gør alle, hver og en, en kæmpe indsats for, at vi dag efter dag kan løse vores kerneopgave på den bedst tænkelige måde.

Vi er i dag 60 fuldtidsansatte medarbejdere – der rummer vores nedbrydningsmedarbejdere, formænd, projektledere, tilbudsberegnere, KMA-, økonomi-, HR/marketing og udviklingsmedarbejdere.

I en formandstrøje har vi senest ansat Lisbeth Svane. Lisbeth har ikke tidligere været ansat i nedbrydningsbranchen, men hendes store gåpåmod gør, at hun allerede er langt i hendes udvikling i faget.

Lisbeth fortæller, at hendes ønske om at skifte branche har været en stor omvæltning, men på en positiv måde – og selvom der er meget, der skal læres, er hun meget glad for sit nye arbejde og hendes medarbejdere. Selvom hun er kvinde i et overvejende mandsdomineret fag, oplever hun en stor respekt, både fra samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere.

Lisbeth arbejder til dagligt i Albertslund på et af vores større renoveringsprojekter, hvor hun selv deltager aktivt i sanerings- og nedbrydningsprocesserne, men også deltager i både bygge-, koordinerings- og sikkerhedsmøder. Vi er glade for at have Lisbeth med ombord!